Het is bijna zover :)
Door: Claire
Blijf op de hoogte en volg Claire
18 Juni 2012 | Nederland, Oss
Zoals jullie allemaal weten ga ik komend jaar naar Amerika.
Morgen heb ik mijn herkansing, maar als ik die niet haal heeft dat geen invloed op mijn Amerika reis. Ik kan namelijk in augustus 2013 staatsexamens maken waardoor ik mijn havo diploma toch heb :).
Ik vertrek definitief op 25 juli om 14.00 uur vanuit Schiphol richting Boston. Helaas moet ik wel overstappen in Reykjavik. Ik verblijf 2 weken in Boston, daar is een introductie kamp voor alle studenten van over de hele wereld. Op het kamp krijg ik meer te weten over ‘the american life’, maar er zijn ook veel uitstapjes en sportfaciliteiten.
Wil je me een kaartje of iets dergelijks sturen als ik op kamp ben, is hier het adres:
Claire van Bon
C/o EF Foundation
Bryant University
1150 Douglas Pike
Smithfield, RI 02917
Maar let op: ik ben er tot begin augustus!
Want begin augustus vertrek ik naar mijn arrival gastgezin. Een arrival gezin houdt in dat dit een tijdelijk gastgezin is, het kan dus zijn voordat ik naar Amerika vertrek, ik al een permanent gezin hebt, maar het kan ook zijn dat ik na een paar weken in Amerika verhuis naar een permanent gezin. De mogelijkheid bestaat ook nog dat ik bij het arrival gezin blijf en dat het later mijn permanent gezin wordt. Het is een beetje ingewikkeld, maar ik houd jullie op de hoogte ;).
Mijn arrival gastgezin bestaat uit een alleenstaande vrouw, Stacey, zij is medewerker van EF (de organisatie waarmee ik ga) en een andere student uit Thailand, genaamd Veerin.
Stacey woont in Wauseon, Ohio en mijn toekomstige school heet Morenci High School in Morenci. Michigan. Stacey heeft al vaker buitenlandse studenten in huis gehad, daar ben ik blij om want dan heeft ze er al ervaring mee :).
Ik hoop dat jullie het een beetje snappen, ik heb er iig heel er veel zin in :D.
Als ik in Amerika ben probeer ik minstens elke week een verslag te schijven!
PS: mijn Nederlands is niet zo fantastisch dus er zullen waarschijnlijk wat grammaticale fouten instaan, en die zullen er ook nog zijn in de komende verslagen. Dus alvast sorry voor mijn gebrekkig Nederlands :p.
xxxx
18 Juni 2012 - 15:57
Ilse Van Bon:
Haa clairetje, ik schrok even toen er stond ''Vertrekt over 37 dagen'' , AAH! Zo snel.. Ben heel benieuwd naar de rest van je verhalen :D -
18 Juni 2012 - 16:45
Malou:
Ooh lijkt me supervet om zo lang naar Amerika te gaan! Veel plezier daar! :D -
18 Juni 2012 - 17:00
Lisette:
Leuk om je zo te kunnen volgen Claire!! -
18 Juni 2012 - 18:45
Sacha:
OMG, dus je weet al waar je begint en het is definitief dat je de 25ste vertrekt. Ik hoop voor je dat ze snel een permanent gezin voor je vinden anders ben je al op die ene school begonnen en moet je naar een hele andere midden in het jaar. Wauw wat komt jouw vertrek toch snel dichterbij. Heel veel suces morgen. Je kunt het! -
18 Juni 2012 - 19:08
Kim Van Trier:
Hoop wel dat morgen je Nederlands fantastisch is hoor en anders schrijf je je verslag gewoon lekker in engels, kan je vast heel goed straks. x -
18 Juni 2012 - 19:56
Tante Jolanda:
Lieve Claire,
Ik zal morgen duimen dat je je Nederlands haalt ook al maakt het voor je vertrek naar amerika niet uit . Het is toch fijner als je de dingen afsluit. Ik hoop dat we elkaar nog zien want 12 juli ga ik al op vakantie.
Aangezien ik toch zin in een feestje heb, wens ik jou morgen heel veel geluk en sterkte! Dikke kus van je tante. -
19 Juni 2012 - 10:18
Mariël:
Hoi Claire,
Leuk dat ik je net even heb gesproken.Geweldig wat je gaat doen daar in het verre Amerika! Jeetje 25 Juli dat is het echt zo! Voor vanmiddag wens ik je veel succes en ik hoor het wel hoe het is gegaan. Net als bij Ilse ga ik je op deze manier volgen, en natuurlijk ook regelmatig reageren.
27 Juni 2012 - 10:02
Irma:
Hoi Claire,
Ik duim voor jou vandaag! Ik hoop zo voor jou dat je geslaagd bent. Zowiezo wens ik je een super leuk jaar toe in the US of A. Ik zet je bij de favorieten en dan kan ik je een beetje volgen!
Tot mails en succes vandaag!
Groetjes, Irma -
08 Juli 2012 - 19:27
Tante Coby:
Je ziet ons zeker nog voordat je gaat
liefs cent -
08 Juli 2012 - 19:44